0 Euro Bozkurt serisi hatıra ve koleksiyon parası

Gündem Yayın: 15 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 15.06.2022 08:48:32
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
707 okunma
Google News

AK Parti Kütahya Belediye Meclis üyeleri Selim Kaplan ve Bilal Yurttaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret ederek, Avrupa Merkez Bankası tarafından basılan 0 Euro Bozkurt serisi hatıra ve koleksiyon parasını hediye ettiler.

AK Parti Kütahya Belediye Meclis üyeleri Selim Kaplan ve Bilal Yurttaş, Avrupa Merkez Bankası onayı ile orijinal Euro kağıdı üzerine basılan 0 Euro hatıra ve koleksiyon parası Bozkurt serisini, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a hediye ettiler.

Hediye için belediye meclis üyeleri Yurttaş ve Kaplan’a teşekkür eden Başkan Işık, “Bu anlamlı hediye olan özel basım hatıra ve koleksiyon para için meclis üyelerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.