1 Ölü, 13 Yaralı

Asayiş Yayın: 03 Temmuz 2016 - Pazar - Güncelleme: 03.07.2016 00:06:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6097 okunma
Google News

Bursa'nın Harmancık İlçesi'nde kontrolden çıkan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 17.15 sıralarında Bursa'nın Harmancık İlçesi Meydan mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan bayram tatili için Kütahya'nın Simav İlçesi'ne giden İsmail Pala yönetimindeki 34 DY 1945 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. İçerisinde 20'ye yakın yolcunun bulunduğu minibüs, şarampole yuvarlandı. Kazada, ağaçlara çarparak duran aracın sürücüsü İsmail Pala'nın oğlu 22 yaşındaki Ali Pala öldü, 4'ü ağır, biri bir yaşında çocuk, 13 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, Harmancık Devlet ve Tavşanlı Mustafa Kalemli Devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. 

Ali Pala'nın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Harmancık Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.