1. VE 2. OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ

Ekonomi Yayın: 03 Ekim 2017 - Salı - Güncelleme: 03.10.2017 09:12:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3328 okunma
Google News

1. VE 2. OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ ÜYELERİ VALİ NAYİR BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti Toplantısı ile 2. OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılara Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti Toplantısında, 2. Dönem Denetim Kurulu Raporu, gelir –gider, bilanço ve ekleri, 2. dönem YMM raporu görüşülerek karara bağlandı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti Toplantısında 2017 yılı 2. Dönem Denetim Kurulu Raporunun görüşülmesi ve ibrası, 2017 yılı 2. Dönem Yeminli Mali Müşavir raporunun görüşülmesi ve ibrası, 2017 yılı 2. dönem gelir-gider tablosu, bilançonun görüşülmesi ve ibrası konuları görüşülerek karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.