1. VE 2. OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ

Yayın: 01 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 01.04.2018 10:47:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1958 okunma
Google News

1. VE 2. OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ ÜYELERİ VALİ NAYİR BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı ile 2. OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılara Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin ile Ali İhsan Ertaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
 
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında 2017 Faaliyet Raporu, 4. Dönem Denetim Kurulu Raporu, 4. Dönem Gelir – Gider, Bilanço ve Ekleri görüşülerek karara bağlandı.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında 2017 yılı 4. Dönem Denetim Kurulu Raporunun görüşülmesi ve ibrası, 2017 yılı 4. Dönem Gelir- Gider Tablosu, Bilançonun görüşülmesi ve ibrası, 2017 yılı Yeminli Mali Müşavir Raporunun görüşülmesi ve ibrası konuları görüşülerek karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.