1.AMATÖR KÜME PLAY-OFF'LARDA İLK HAFTA

1.AMATÖR KÜME PLAY-OFF'LARDA İLK HAFTA

Spor Yayın: 12 Şubat 2017 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2017 21:49:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4794 okunma
Google News

 

12 Şubat Pazar günü saat 14:00'da Emet Sahasında oynanan Emet Bor Spor - Uluoymak 1 Eylül Spor maçıyla başlayan haftada ilk gülen taraf 2-1'lik skorla Emet Bor Spor oldu. Maçın 55. dakikasında 10 kişi kalan Uluoymak 1 Eylül Spor'un çok azimli ve mücadeleci oyunu skoru eşitlemeye veya öne geçmeye yetmedi. Uluoymak 1 Eylül Spor'un tek golünü 80.dakikada Yasin ÇAĞLAR kaydetti, golden sonra daha azimlenen Uluoymak 1 Eylül Spor atakları kale direkleri 2 kez izin vermedi.
Merkez sahasında oynanan maçta Hacıkebir Spor ile Ağaçköy Spor karşılaştı. Maçın skoru 1-1. Maçtan daha çok maç sonrası ortaya çıkan çirkin şiddet olayları konuşuldu.
Simav sahasında ise Beyce Spor ile Demirciköy Spor arasında idi. Demirciköy Spor maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.
Tavşanlı sahasında ise Gürağaç Spor ile Demirbilek Spor arasında oynanan maçta Demirbilek Spor maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Haftanın ardından Gediz temsilcisiUluoymak 1 Eylül Spor Başkanı Muhittin ERTÜRK '' Play-Off'ların ilk haftası olmasına rağmen karşımızdaki rakip müessese takımıdır. Maddi anlamda güçlü olmaları katıldıkları Play-Off'lara da 4 yeni oyuncu almaları ile tecillendi. Kadro anlamında zengin olmaları karşısında mücadelemiz, gayretimiz ve azmimiz Gediz'imizin çocuklarıyla mütevazi ve centilmen şekilde  formalarını terlettiler. Ama skorun önüne geçemedik. Daha da güçlenmek için maddi anlamda rahatlamamız sahadaki performansımıza büyük katkıda bulunacaktır. Bunun için PLAY-OFF'LARDA GEDİZ'İMİZİN TEK TEMSİLCİSİ olan kulübümüze iş adamlarımızın, esnaflarımızın ve yerel yöneticilerimizin destek vermesi gerek. Ayrıca bir yakınmamız da hakemlerimize olacak. Oyuncumuzun çizgiden net bir şekilde çıkardığı bizce kesin gol olmayan pozisyona yardımcı hakemin gol kararı vermesi geriye düşmemize sebep oldu. Telafisi olmayan maçlara çıkmaktayız. Bunun için bizim gayretimiz kadar hakem arkadaşlarımızın maça daha da konsantre olmasını temenni ederiz.'' açıklamalarını bulundu.

1. AMATÖR KÜME PLAY-OFF GRUBU 1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

BEYCE SPOR 0 - 1 DEMİRCİKÖY SPOR
AĞAÇKÖY SPOR 1 - 1 HACIKEBİR SPOR 
GÜRAĞAÇ SPOR 0 - 2 DEMİRBİLEK SPOR 
EMET BOR SPOR 2 - 1 ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR 

1. AMATÖR KÜME PLAY-OFF GRUBU 2.HAFTA MAÇ FİSKTÜRÜ 

HACIKEBİR SPOR - EMET BOR SPOR 
GÜRAĞAÇ SPOR - BEYCE SPOR 
DEMİRCİKÖY SPOR - AĞAÇKÖY SPOR 
ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR - DEMİRBİLEK SPOR 

*NOT: 2.Hafta maçları Kütahya Merkez sahalarında oynanacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.