15 Temmuz Resim Sergisi Açıldı

Gündem Yayın: 01 Kasım 2016 - Salı - Güncelleme: 01.11.2016 12:15:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3995 okunma
Google News

 

15 Temmuz Resim Sergisi Açıldı

Cumhuriyet'in 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler, 15 Temmuz öncesi paralel yapı FETÖ'nün dershanesi olan, darbe girişiminin ardından da devletin el koyarak Halk Eğitim Merkez'i haline getirdiği Kanalboyu Caddesi'nde ki hizmet binasında Fotoğraf Sergisi'nin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu yılki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının milletimiz nezdinde ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. Başkan Güler "Burada açılışını yapacağımız Fotoğraf Sergisi'nin yeri çok anlamlı oldu. Devletimize, milletimize ihanet eden FETÖ'nün eğitim kurumları, asıl sahibi olan milletimize döndü. Bu binalar Tavşanlı halkının destekleriyle yükselmişti. Bugün Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başladı ve girişinde 15 Temmuz destanını anlatan fotoğraflar var. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Kaymakam Numan Hatipoğlu ise ;  “ Cumhuriyet tarihinin en önemli ve hain kalkışmalarından birini yaşadık. 15 Temmuz ve daha öncesi STK görünümlü din görünümlü bir hain yapı, adeta bu coğrafyadaki insanları devşirerek kendi topraklarına hain ve yabancı kılarak bir kalkışma içerisine girdi. Ancak bir darbe girişimi milletimizin başarısı ile bertaraf edildi” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.