15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2017 16:34:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4047 okunma
Google News

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Müftülüğü organizasyonu ile Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi.
15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz konulu program düzenlendi.
Belediye Kültür Sarayı Salonunda düzenlenen programa Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Müftü Hüseyin Aksoy, Jandarma Garnizon Komutanı Tuğrul Demiryürek, daire amirleri, şehit ve gazi aileleri, Kur-an Kursu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda Kur-an-ı Kerim tilaveti verildi. Müftü Hüseyin Aksoy tarafından günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarının ardından Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anlatan piyeslerin sergilendiği programda seslendirilen şiir ve ilahiler katılımcılara duygulu anlar yaşattı.
15 Temmuz Gazisi Ali Karayiğit’e plaket takdim edilen program ikramlar ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.