15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DÜZENLENEN PROGRAM İLE ANILDI

Gündem Yayın: 29 Eylül 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2016 09:01:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3209 okunma
Google News

 

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Şehitleri anma programına katıldı.
15 Temmuz Şehitleri anma programı Kur'ân'ı Kerim Tilaveti ile başladı. Program Milli Eğitim Bakanlığının hazırlatmış olduğu 15 Temmuz Demokrasi videosu ile devam etti. 
Merkez Anadolu İmam Hatip toplantı salonunda gerçekleşen programda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti; 15 Temmuz gecesi; Millet olarak takdire şayan bir güç gösterdik. Tüm Dünyaya bu Milletin tek vücut olduğunda neler yapabileceğini gösterdik. Ülkemizi bölmeye çalışan hainlere Milletimiz ile hep birlikte dur dedik. Bu vesile ile de tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, dedi. Başkanı Saraçoğlu, öğrencilere Darbelerin Ülkemize nasıl zararlar verdiğini anlatarak Demokrasinin önemine dikkat çekti.
Başkan , daha sonra öğrenciler ile soru cevap kısmında öğrencilerin siyaset ve 15 Temmuz süreci ile ilgili sorularını yanıtladı. Program sonrası Okul yönetimi tarafından Başkanımıza günün ansına hediye takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.