15 Temmuz Yıldönümü için hazırlıklar başladı

15 TEMMUZ HAİN DARBE VE İŞGAL GİRİŞİMİ’NİN, MİLLİ İRADE TARAFINDAN PÜSKÜRTÜLMESİNİN YILDÖNÜMÜNDE BİR HAFTA SÜRECEK OLAN ETKİNLİK İÇİN, BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER BAŞKANLIĞI’NDA STK VE SENDİKA TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2017 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2017 20:35:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3573 okunma
Google News

15 TEMMUZ’UN YILDÖNÜMÜNDE YİNE “MEYDAN”DAYIZ
• Zafer Demokrasinin Meydan Milletindir

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle Tavşanlı’da hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler ile ilçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri bir araya gelerek son hazırlıklar gözden geçirildi. 
7 gün sürecek olan etkinliklere tüm Tavşanlılıları davet eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, STK temsilcilerinden de programlara katkı sunmasını istedi.
“15 TEMMUZ BİR İŞGAL GİRİŞİMİYDİ”
15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainlerin, emperyalist güçler adına Türkiye’ye yönelik işgal girişiminde bulunduğuna vurgu yapan Başkan Güler, “Milletimiz; kendi iradesine, vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıkarak bu hainlere dur demiştir. O gün yapılmak istenen tamamıyla işgal girişimiydi. Ülke sevdalısı insanların hayatlarına kast etme planı üzerine kuruluydu. Sonradan ortaya çıktığı üzere yüzbinlerce ceset torbalarını dahi hazırlamışlar. Allah’a şükürler olsun ki emellerine ulaşamadılar. Yüce Allah’ın yardımı, liderimizin dik duruşu ve milletimizin ferasetiyle ülke uçurumun kenarından dönmüştür” dedi.
“7 GÜNLÜK 15 TEMMUZ PROGRAMIMIZA SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN TÜM VATANSEVER HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM”
11 Temmuz Salı günü başlayıp 17 Temmuz Pazartesi’ye kadar devam edecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı için STK temsilcilerinden öneriler alan Başkan Güler, “Siyasi parti ve görüş gözetmeksizin tüm vatansever hemşehrilerimi etkinliklerimize davet ediyorum. Tavşanlı’dan tüm dünyaya en güzel mesajı verelim” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.