1500 KİŞİLİK İSTİHDAM YATIRIMI

Ekonomi Yayın: 26 Aralık 2017 - Salı - Güncelleme: 26.12.2017 09:22:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5812 okunma
Google News

1500 KİŞİLİK İSTİHDAM YATIRIMI

Tuna İşleyen 

 

Tavşanlı İlçesine  Karbel Şirketler Grubu kuruluşu olan Kartopu firma yetkilileri gelerek yatırım görüşmelerinde bulundu.

Kartopu El Örgü Yünleri yetkilisi Süleyman Karabekir, Tavşanlı  Kaymakamı Yüksel Kara ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Davut Efe ile görüşerek, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nden 100 ile 130 bin m2 yer talebinde bulundu.

Tavşanlı Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda firma yetkilileri 3 bin 500 çalışanları bulunduğunu ve Tavşanlı’da da yatırım yaparak faaliyetlerini burada da sürdüreceklerini ifade ettiler.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara yapılacak olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek konu hakkında şunları söyledi;

“ Ön tahsis yapmak üzere yatırımcı firmaya yer verilecek. İlk etapta kurulacak fabrikada iplik alanında 700 – 800 kişi arası, daha sonra konfeksiyon bölümünün açılması ile de yaklaşık toplamda bin 500 kişi istihdam edilecek. İplik üzerine Dünya'daki 5 büyük fabrikadan biri olduğunu öğrendiğimiz firma birçok insanımıza iş imkanı sağlamış olacak. Bizler yatırımcılarımıza her türlü kolaylığı sağlamaya çalışacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. ”

Toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, OSB yönetim kurulu olarak Davut Efe,  Fehmi Koç ve firma yetkilileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.