2 Motosiklet hırsızı suç üstü yakalandı

Asayiş Yayın: 13 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 13.11.2018 11:39:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2416 okunma
Google News

2 Motosiklet hırsızı suç üstü yakalandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 motosiklet hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Tavşanlı ilçesi Hanımçeşme Mahallesi Irmak Sokak üzerinde gece saat 02.00 sıralarında Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik yaptıkları planlı faaliyetler kapsamında bir motosikleti iterek götürmeye çalışan 2 kişiyi tespit etti. Bunun üzerine Ramazan T. (19) ve Fahrettin Ç.'nin (19) motosikleti çalmaya çalıştığı anlaşıldı.

Her iki kişi olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından araştırıldığında 2 motosiklet çalmaya çalıştıkları anlaşıldı. Karakolda ifadeleri alınan kişilerin motosiklet hırsızlığı için Kütahya il merkezinden Tavşanlı ilçesin geldikleri tespit edildi.

Ayrıca kişilerin üzerinden hırsızlık eylemlerinde kullanılmak üzere tornavida, pense, bıçak, parmak izi bırakmamak için eldiven de ele geçirildi.  Çalmış oldukları motosikletler sahiplerine teslim edilirken, her iki kişi de çıkarmış oldukları mahkemece tutuklanarak Tavşanlı F tipi Cezaevi'ne gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.