2015-2016 YILI MERKEZ 2.AMATÖR KÜME ŞAMPİYONU KÜTAHYA DEMİR SPOR

Spor Yayın: 25 Haziran 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 25.06.2016 14:09:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3935 okunma
Google News

    

2015-2016 YILI MERKEZ 2.AMATÖR KÜME ŞAMPİYONU KÜTAHYA DEMİR SPOR

                Sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Kütahya Demir Spor, Antrenör Erkan AKANDERE yönetiminde, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

                Başarılı çalıştırıcıya sorduk; - İki sezonda başında bulunduğunuz iki farklı takım, bitime haftalar kala şampiyonluğu garantileyerek bir üst kümede mücadele hakkını kazandı,  bunlardan birincisi Vefa 1977 Spor Kulübü diğeri ise Kütahya Demir Spor, başarının sırrı nedir ?

"- Başarının sırrı şudur, bir defa başarı sadece bana ait değildir, bu ekip işidir, güven işidir, özveri ve mücadele işidir. Gerek Vefa da gerek Demir de doğru yöneticiler, doğru oyuncular ve disiplinli calışma bir arada olunca başarı kaçınılmaz oldu.

- Bir antrenör olarak birinci amacım şampiyon olmak değildir, takım ruhunu yakalamış bir ekip oluşturmaktır. Takım olabildiğinizde kupadan çok daha fazla şeyler k azanabilirsiniz, öz güven, dostluk, tecrübe, paylaşma gibi. Zaten bunlarda adım adım başarıya götürüyor.

- Bu başarı hikayesinin birde görünmeyen yüzü var, kimler var orada, size her daim destek veren yönetim, kendisi için olduğu kadar sizin için de mücadele eden futbolcularınız, malzemenizden, çayınıza, suyunuza kadar hazır eden gönüllüleriniz var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, işte benim başarımın sırrı bu.  "    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.