2018'DE HER AY "GİRİŞİMCİLİK KURSU" AÇILACAK

TAVŞANLI BELEDİYESİ VE İŞKUR ARASINDA YENİ DÖNEMDE GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILMASI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI. BU BAĞLAMDA KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLERE HER AY KURS AÇILMASI KARARLAŞTIRILDI.

Ekonomi Yayın: 10 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2018 12:18:45
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
4273 okunma
Google News

 

 

KOBİ desteği konusunda son derece verimli sonuçlar alınan KOSGEB kurslarının devam ettirilmesi için Tavşanlı Belediyesi ile İşkur arasında yeni bir protokol imzalandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler'in makamında imzalanan protokol çerçevesinde Tavşanlı'da her ay kurs açılması ve Haziran ayına kadar 150 kişinin bu fırsattan yararlandırılması hedefleniyor. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler ile İşkur Müdürü Muhterem Aksoy arasında imzalanan protokol gereği ilk kurs 19 Ocak'ta başlayacak. Kendi işini kurmak ve 50 bin TL’ye kadar hibe, 100 bin TL’ye kadar da faizsiz kredi desteği almak isteyenler Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurusunu yapabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.