205 KAHVECİ ESNAFINA RAMAZAN PAKETİ

Gündem Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 18:35:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2106 okunma
Google News

 Tavşanlı Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan esnafın destekçisi oluyor. Vefa Destek Grubuyla birlikte Ramazan ayının ilk gününde 205 kahveci esnafına erzak ve temizlik malzemesi verildi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcıları Naci Erarslan ile İsmail Aka, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kadir Tuncil ve 33 STK'dan oluşan Tavşanlı Yardım ve Kardeşlik Platformu Temsilcisi İbrahim Vehbi Atabay'ın katıldığı organizasyonda Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu, esnafa ulaştırılmak üzere erzak ve temizlik ürünlerini yetkililerden teslim aldı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, koronavirüs salgına karşı yürütülen mücadelede zor günler yaşandığını hatırlatarak bereket ayı Ramazan'ın ilk gününde kahveci esnafının yanında olduklarını kaydetti. Başkan Mustafa Güler "Vefa Destek Grubu ve STK'ların ortak çalışmasıyla Kahveciler Odamıza 205 adet Ramazan erzağı teslim ediyoruz. Koronayla mücadelede İç İşleri Bakanlığımızın genelgesiyle geçici olarak kapatılan ilk esnafımız kahveciler ve çay ocakları oldu. Onların yaşadıkları sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Meclisimizde belediyemize ait iş yerlerindeki esnafımızdan kira bedeli almayacağımızı açıkladık. Tabi bu sayı belli. Vefa Destek Grubumuzla beraber geçen hafta Şirin mezbahanesinde Kurban kestik. Aşevi'mizde kıyma hazırladık. Kahveci esnafımıza Ramazan erzaklarıyla beraber teslim edeceğiz. Ayrıca temizlik ürünleri konusunda katkı sunan Güleç kimyaya da teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde berber ve çarşılarda tezgah açamayan tuhafiyeci esnafımıza da yardım ulaştıracağız" dedi

Vefa Destek Grubu adına konuşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Kadir Tuncil ise Tavşanlı'nın tüm kurumlarıyla örnek bir dayanışma sergilediğini ifade ederek katkı sunan herkese teşekkür etti.
Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu ise Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler başta olmak üzere kurum amirlerine teşekkür ederek "Ramazan ayının ilk gününde esnafımıza yapılan bu yardım gerçekten çok anlamlı. Bereket ve İbadet ayı Ramazan'dayız. Yardım ve destekler ailelerimizi bir nebze olsun sevindirecek, zor günlerde destek olacak. Başkanımız Mustafa Güler nezdinde katkı sunan herkese kahveci esnafı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.