24 Temmuz Basın Bayramı Kutlaması

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 23.07.2018 15:35:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1817 okunma
Google News

BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Ş. Münire Burcu yayınladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Burcu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bağımsız ve tarafsız basın, güçlü demokrasinin varlığına işaret eder. Toplumun doğru bilinçlenmesi, bilgilendirilmesi ve demokrasinin kök salmasında bağımsız ve tarafsız basının katkısı yadsınamaz bir gerçekliktir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Basın, Milletin müşterek sesidir’’ ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır.

15 Temmuz hain darbe girişiminde, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı tüm yerel ve yaygın basının ortaya koyduğu duruşla milli değerlere saygılı kişi hak ve özgürlüklerine temel alan bir anlayışla görevini yerine getirdiğinin de kanıtı olmuştur.

24 Temmuz 1908’de Türk Basını’nda sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümü nedeniyle, ilimizde ve bölgemizde, günün her saatinde, mesai saati gözetmeksizin ilkeli, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, hızlı, tarafsız ve doğru bilgilere yönlendiren, milletimiz ve demokrasimizden yana bir tutum alan, değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.”

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.