3 BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ KYK ÖĞRENCİ YURDU

Eğitim Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 17:41:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2695 okunma
Google News

VALİ NAYİR, 3 BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ KYK ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATINI İNCELEDİ
Vali Ahmet Hamdi Nayir, yapımı devam eden ve Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) devredilecek olan 60 milyon TL maliyetli 3 bin kişilik kız öğrenci yurdu inşaatını yerinde inceledi, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. 

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Yerleşkesi içerisinde inşaatı devam eden KYK yurdunda incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e KYK Kütahya İl Müdürü Feyzullah Gayret ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.


 
6 blok, 1 sosyal tesis ve 750 odadan oluşacak 3 bin kişi kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu inşaat çalışmalarının hızlandırılması talimatını veren Vali Ahmet Hamdi Nayir, şartların zorlanarak yurdun gelecek eğitim öğretim yılı başına yetiştirimesi gayreti içinde olduklarını söyledi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 3 bin öğrenci kapasiteli yurdun hizmete başlamasıyla birlikte kız öğrencilerin barınma ve üniversiteye ulaşmada yaşadıkları sıkıntıların da sona ereceğini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.