31 Çocuk Sünnet Oldu

31 Çocuk Sünnet Oldu

Sağlık Yayın: 25 Ağustos 2015 - Salı - Güncelleme: 25.08.2015 10:44:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3223 okunma
Google News
31 Çocuk Sünnet Oldu
 
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Belediyenin geleneksel hale getirdiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirme etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi. Çukurköy Düğün salonunda 31 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını attı. Acıbadem Eskişehir Hastanesi her yıl olduğu gibi bu sene de hiçbir ücret almadan çocukların sünnetini üstlendi.  
  Acıbadem Eskişehir Hastanesinden gelen uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen sünnet işlemleri sonrası Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş ve uzman doktorlara Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aziz Solmaz tarafından teşekkür plaketi ve hediyeler takdim edildi.
  Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Sosyal belediyecilik anlayışı gereği ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak faaliyetlerimizi sürekli arttırıyoruz. Bu çerçevede her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz sünnet programını bu sene de yapıyoruz. İlk olarak 31 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz program ile bu çocuklarımızı sağlıklı şekilde sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 Eylül Tavşanlı’nın Kurtuluş programları kapsamında da yine bu çocuklarımıza hediyeler takdim edeceğiz. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Acıbadem Hastanelerine teşekkür ediyorum” dedi.
  Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Taner Güneş ise, Tavşanlı Belediyesi ile böyle güzel bir etkinlik düzenlemekten son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Tavşanlı Belediyesi’nden bize gelen talep doğrultusunda uzman ekibimizle Tavşanlı’ya gelerek 31 çocuğumuzu sağlıklı şekilde sünnet ettik. Bu çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler’i de böyle örnek bir program düzenlediği için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.