4 bin Fidan Tavşanlı İle Buluştu

4 bin Fidan Tavşanlı İle Buluştu

Gündem Yayın: 24 Mart 2015 - Salı - Güncelleme: 24.03.2015 15:39:32
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2639 okunma
Google News

    4 bin Fidan Tavşanlı İle Buluştu

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü, "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz 4 bin  adet ağaç fidanı dağıttı. Tavşanlı Cumhuriyet meydanında  "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" dolaysıyla tören düzenlendi. 
    Törene Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay , Orman İşletme Şefleri, görevli personel ve vatandaşlar katıldı. "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara  sedir, karaçam ve Ehrami Karaçam olmak üzere 4000 adet   fidanı ücretsiz olarak dağıtıldı. Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay çok kısa süre içerisinde Tavşanlı ilçesine bağlı köylerdeki mezarlık ve okul bahçelerinde ağaç bakımı ve fidan dikimi gerçekleştirileceğini söyledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.