41 Kişi Yakalandı

Asayiş Yayın: 13 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2019 14:28:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3514 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için uygulamalarla,devriyelerle,kontrollerle,çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Bu çalışmalar sırasında,  1 Ocak – 11 Mart tarihleri arasında  aranan 41 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 

Edinilen bilgilere göre;  haklarında adli makamlar tarafından çeşitli suçlardan 80 farklı dosyada yakalama kararı çıkartılarak,  yakalama emri bulunan 41 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.. Adli makamlara sevk edilen bu şahıslardan 22 şahıs yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakılırken,  19 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Adli makamlara sevk edilerek tutuklanan şahıslar arasında: 1 yıla kadar hapis cezası bulunan 6 şahıs, 1 ve 5 yıla kadar hapis cezası bulunan 6 şahıs,  5 ile 10 yıla kadar cezası bulunan 5 şahıs , Adli para cezasından hapis cezası bulunan 2 şahıs bulunulduğu öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.