IŞIK Belediye Kütahyaspor’u idmanda ziyaret etti

Spor Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.04.2022 12:22:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2516 okunma
Google News

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hafta sonu Hendek Spor deplasmanına gidecek Belediye Kütahyaspor’u, idmanda ziyaret etti. Başkan Işık, takıma güvendiğini ifade ederek, Belediye Kütahyaspor’un dosta güven, rakibe korku verdiğini dile getirdi.

24 Nisan Pazar günü deplasmanda Hendek Spor ile karşılaşacak olan Belediye Kütahyaspor, taktik idmanlarının ağırlıkta olduğu son çalışmalarını yapıyor. Zafertepe Mahallesinde yer alan Halil Akkaş Stadyumunda teknik direktör İsmail Güldüren nezaretindeki idman programını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor’un, dostuna güven verdiğini ancak rakiplerine de korku veren bir takım olduğunu ifade ederek, bu yıl ki hedefleri doğrultusunda takımın ilerlediğini söyledi.

Teknik direktör İsmail Güldüren ile birlikte ligde iyi bir noktada olduklarını ifade eden Başkan Işık, futbolculara da son haftaların verdiği stres ile baş edebilmelerinin en güzel yolunun, terlerini akıttıkları mavi lacivert formaya ve Kütahya’ya sahip çıkmak olduğunu hatırlattı.

Hendek Spor maçında takıma başarılar dileyen Başkan Işık, bir süre idmanı izledi ve teknik patron İsmail Güldüren’den takımla ilgili bilgiler aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.