HADİS EZBERLEYEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Eğitim Yayın: 03 Eylül 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 03.09.2012 16:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2778 okunma
Google News

 

TAVŞANLI’YA bağlı Başköy’de hadis ezberleyen ve cemaate devam eden öğrenciler ödüllendirildi.

Başköy Camii Yaz Kur’an Kursunda hadis ezberleme ve namazını cemaatle kılma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 45 öğrencinin eğitim gördüğü Başköy Camii Yaz Kursu’nun ödül törenine katılan Tavşanlı Müftüsü Mecit Amil, Kur’an’ı Kerim’e yapılan hizmetlerde desteğini esirgemeyen köy halkına teşekkürlerini iletti.

Kur’an’ı Kerim’i binin üzerinde hatim ettiğini ve her okuyuşunda ayrı bir lezzet aldığına değinen Amil, “Geçtiğimiz yıl açılan Başköy Kur’an Kursu ilk yılında bilgi yarışmalarında ilçe 2.si olmuştu. Şimdi cami hocamız yaz kursu öğrencilerine mükemmel bir program düzenlemiş. Emeği geçenleri kutluyorum.”  Dedi.

Başköy Camii İmamı Recep Küçük 2,5 aylık yaz öneminde eğitim verdikleri öğrencilerden mealiyle birlikte en çok hadis ezberleyen ve camiye cemaatle namaz kılmaya devam eden 3’er öğrenciye hediye vermeyi uygun gördüklerini söyledi. Küçük kursa katılan tüm öğrencilere de bayramda elbise hediye ettiklerini bildirdi.

Hadis Kategorisinde dereceye girenler

1 - Esra Türköz 2-Tuğçe Açıkgöz 3-Hacer Aktaş

Cemaate devam etmede dereceye girenler

  1-Harun Reşit Özer 2-Ahmet Dirgin 3-Yasin Gülseren

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, bilgisayar, cep telefonu, çeyrek altın ve çeşitli ödüller verildi.

Fotoğraf & Haber: Süleyman Hilmi Demirel

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.