A4 Kâğıt Kalitesi

Ekonomi Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 15:34:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1737 okunma
Google News

A4 Kâğıt Kalitesi

 

Günümüzde kullanılan en önemli materyallerden biri olan A4 kâğıdı her türlü kırtasiye malzemeleri satan yer de rahatlıkla bulunabilecek ürünlerden biridir. Aynı zamanda A4 kâğıt kullanım açısından ve yapısı açısından en rahat kâğıt türlerinden biridir. Boyutları özel olarak hazırlanmıştır, fotokopi makinelerinde ya da yazıcılarda rahatlıkla kullanılabilen özelliğe sahiptir. Bunun dışında A4 kâğıt tek renk olarak beyaz üretilmektedir.  Bu kâğıtlar üzerine her türlü kalemle yazı yazılabilir ve şekil çizilebilir. Özellikle okullarda, iş yerlerinde ve ofislerde kullanılan A4 kâğıtlarının korunması amacıyla üretilen şeffaf dosyalarda mevcuttur. A4 kâğıtları genellikle 100'lük toplar halinde satılmaktadır. Piyasada A4 kâğıdı üreten birçok firma olmasına rağmen hemen hemen hepsini kalitesi aynı standartlardadır. 

 

A4 Kâğıt Ölçüleri

 

A4 kâğıtlarının ölçüleri 21 x 30 santimetre şeklindedir.  Daha küçükleri ve daha büyükleri bulunan kâğıtlara A3 ve A5 gibi isimler verilmiştir.  A4 kâğıtlarının uzun süre kullanılabilmesi açısından kuru ve serin yerlerde saklanması gerekmektedir. Her türlü A4 kâğıt çeşitleri ulaşabilmek için anthaber.net/a4-kagit   linkine tıklayabilirsiniz alışveriş yapabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.