Abdullah Damcı Esnaf Sorunlarını Görüşüyor

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 16:31:21
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2056 okunma
Google News

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAMCI ;
ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı , Kütahya Terziler Odasını ziyaret etti. Kütahya esnafının sorunlarını bildiklerini söyleyen Damcı, sorunların kısa sürede çözülmesi için esnaf odaları ile görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş ; “ Başta Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık olmak üzere, Belediye Başkan yardımcımız Abdullah Damcı beye ve tüm başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Göreve geldikleri kısa süre içerisinde her zaman esnafın yanında olmuşlardır. İnşallah birlik ve beraberlik içinde esnafımızın sorunlarını çözeceğiz. Tüm Terziler Odası adına bugün ziyaretimize gelen Kütahya Belediye Başkan yardımcımız Abdullah Damcı ve muhtarımız Zafer Çetinkasap’a teşekkür ederim.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.