AFYON KAMPINDA MORAL ZİYARETİ

Spor Yayın: 18 Ağustos 2017 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2017 16:11:11
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
2649 okunma
Google News

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR’A AFYON KAMPINDA MORAL ZİYARETİ

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’a Afyonkarahisar’da moral ziyareti.

Kamp hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekibi Tavşanlı protokolü de yalnız bırakmadı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Afyonkarahisar’da Budan Thermal Otel’deki kamp yaptığı yere giden Tavşanlı heyeti burada futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda STK temsilcisi Davut Efe,  Tavşanlı ilçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp ve Ak Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca TKİ Tavşanlı Linyitspor’un kamp yaptığı Afyonkarahisar Budan Thermal Otel’de ziyaret gerçekleştirdi.

Budan Thermal Otel toplantı salonunda futbolcular ile biraraya gelen Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara,  ziyaret sebeplerini açıkladıktan sonra futbolculara yeni bir sezonda yeni bir takım ile üst lige çıkılması için yanlarında olduklarını ve başarı dilek ve temennilerinde bulundu.

Milletvekili Vural Kavuncu yeni oluşan takıma başarılar dileyerek , “ Aranıza yeni katılanlar olduğu gibi, uzun yıllar Linyitspor’a emek vermiş abileriniz de var. İsmi TKİ Tavşanlı Linyitspor, bir kurum takımı ama şehirle özdeşlemiş bir takım. Eski ve mazisi olan şehrin lokomotif takımı. Şehirde herkesin bir anısı var. Güzel ve ender gece maçları da oynayabileceğimiz şehrimize yakışır stadımız var. Bu nedenle sahaya çıktığınızda moralle çıkacaksınız. İnşallah önümüzdeki günlerde alınacak birkaç güzel sonuçla daha iyi yerlere gelinecektir. Bizler elimizden geldiğince gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanlarda elimizden geldiğince takip edeceğiz. Güzel bir sezon diliyoruz, sakatsız ve fair play çerçevesinde maçlar istiyoruz. Bu maçların sizlerin kariyerine güzel katkıları olacağını düşünüyorum. Linyitspor sizler için referans olacak bir takım” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise “ Daha önceleri Reşit Akçay hocamızın,  “Biz takımımızla, sahaya yayılışımızla, karşı tarafa saygı duyuşumuzla ve bizi izlemeye gelenlere karşı  bir duruş sergileyeceğiz ve karakter yansıtacağız ve bu haliyle hedefe gideceğiz” diye bir mantalitesi vardı. Güzel başarılar elde edildi ve fırtınalar esti. Sonrasında bazı talihsizlikler oldu. Sizlere ziyarete geldiğimiz ekip ve arkasındaki ekip sizlerden ileriye dönük hedefler bekliyoruz. Bu zor değil. Seyirci ile sahadaki birlikteliği sağlayabilirsek, o heyecanı birkaç hafta içerisinde oluşturursanız, geçmişte yaşanan kötü olaylar yaşanmayacaktır. Seyircimiz, taraftarımız şu anda birkaç yıldan bu yana futbola aç hale geldi. Tavşanlı’da sosyal yaşantı denilince erkeklerden yüzde 90’nın aklına futbol gelir.  Bu anlamda TKİ Tavşanlı Linyitspor’da Tavşanlı ile özdeşleşen konulardan bir tanesidir. Ben centilmence başarılı olmanızı temenni ediyorum.  Sahaya çıktığınızda da yüreğinizi ortaya koymanızı diliyorum” diyerek başarılar diledi.

“Şu birliği ve beraberliği gördüğüm zaman aynı heyecanı tekrar duymaya başladım” diyen,  Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı, aynı zamanda STK temsilcisi Davut Efe ise “ Geçmişte Linyitspor’un yöneticiliğini de yaptık. İnşallah bu birlik beraberlik devam eder. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlik ile yeni heyecan ve yeni sinerji olacak. Kaybettiğimiz liglere toparlanarak geri döneceğiz inşallah. Takımda bir ruh vardı, birlik beraberlik vardı. İnşallah sizler o birlik ve beraberliği sağlamada faktör olacaksınız. Tavşanlı’da yeni bir heyecan ve beklentiler var. Bizim de desteklerimizle geçmişteki gibi her yıl hedeflere yükselerek gideriz. Ben de lisanslı futbolculardanım ve Linyitspor diğer tüm takımlar ve futbolcular için bir hedef olmuştur. İnşallah rabbim birlik ve beraberlik versin”

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp ise “ Süper Lig kapsından dönen takımımızın o zamanlarda yükselişinde ruhu vardı. “Ben bu takım için çok önemli birisiyim, bu takım ben olmazsam eksiktir. Ben arkadaşım için de koşmam lazım dersek ve bu ruhu yakalarsak tekrar başarılar elde ederiz. Tavşanlı herşeyi ile hazır. Biz Gençlik spor olarak yöneticiler olarak sizlerin yanınızdayız. İnşallah elde edeceğimiz başarılar ile şampiyonluk elde ederiz. Bizlerin buraya gelmemizin sebebi ise başarının fitilini ateşlemektir ve daima sizlerin yanınızda olduğumuzu htirmektir. Biz her ne şartta olursa olsun sizlerin yanınızdayız”

Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Kadir Kırca ise takımın her zaman tribünde ve her platformda yanlarında olduklarını başarı elde edilmesi için gereken ne varsa üzerlerine düşeni yapacaklarının sözünü verdi”

Daha sonra ise futbolcular tek tek kendilerini tanıttıktan sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.