Ahşap

Gündem Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 18:10:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2098 okunma
Google News

Ahşap

Ahşap kullanışlı ve doğal bir yapı malzemesi olarak kullanılmaktadır. Diğer yapı malzemelerine göre oldukça fazla niteliklere sahiptir ve maliyet açısından ekonomiktir. Ahşap doğa şartlarına karşı dayanaklıdır. Deprem, hava şartları ve kimyasallara karşı diğer yapı malzemelerine oranla daha dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Ahşabın yenilenebilir, dönüşebilir olması ve ürün ısı yalıtım özelliğine sahip olması ayrıca az enerji ihtiyacı duyması ahşap kullanımının daha çok tercih edilmesine etken sebep olmuştur. Ahşap için yangınlara karşı dayanıksız olduğu gibi bir düşünce vardır ancak yangına karşı en güvenilir olan malzemelerden biri olduğu yangınlar üzerinde yapılan araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.

Ahşap Özellikleri

Ahşap kullanımı oldukça tercih edilen bir üründür ve diğer yapı malzemelerine oranla daha fazla özelliklere sahiptir. Öncelikle doğadan gelmesi ile doğal bir üründür. Doğaya uyumlu, çevre kirliliği oluşturmayan ve insan sağlığına zarar vermeyen en güvenilir malzemedir. Ahşap kullananların psikolojik ve fizyolojik olarak kendilerini daha iyi htikleri bilinmektedir. Aynı zamanda hijyenik ve çok amaçlı bir yapıya sahiptir. Gerekli işlemlerden sonra ise yüksek düzeyde ısı yalıtımı sağlar. https://salkimorman.com.tr/ahsap.htm sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.