AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İl MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YENİLENİYOR

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İl MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YENİLENİYOR

Sağlık Yayın: 14 Ocak 2016 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2016 11:24:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3793 okunma
Google News

KÜTAHYA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İl MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YENİLENİYOR

 

"AK Parti Hükümetleri döneminde kurulan bakanlıklardan biri olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Politikalarımızın yürütülmesi ve toplumda dezavantajlı olan bireylere yönelik hizmetlerin koordine edilmesi için il müdürlükleri tesis etmişti. Kütahya’mızda da kurulduğu günden bu yana kısa süre içinde topluma yönelik hizmetlerini çeşitlendiren kurum için yeni bir hizmet binası ihtiyacı doğmuştu. Bu konuda İl Müdürümüz ile birlikte milletvekilleri olarak Bakanlık nezdinde yaptığımız çalışmalar sonuç verdi ve yeni bir hizmet binası yatırımına karar verildi.

Fatih Mahallesi, Fevzi Çakmak caddesi üzerinde, (DSİ Karşısı) yapılacak bina 1200 m2 ye oturacak ve toplamda 5870 m2 kullanım alanı olarak inşa edilecek. Sosyal Hizmet Merkezinde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Şehit ve Gazi Yakınları Hizmetleri, Eğitim ve Danışmanlık Birimleri, Mesleki Görüşme ve Yardım Hizmetleri Servisi gibi bölümler yer alacak.

Özgün bir mimari projeye sahip olacak olan hizmet binası İl Özel İdare tarafından 26.01.2016 tarihinde ihaleye çıkılacak. Bu yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve ekibine, Sayın  Bakanlarımıza, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkürü borç bilir, hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileriz.

 

 

 

                İshak GAZEL                                                                                Vural KAVUNCU

     AK Parti Kütahya Milletvekili                                            AK Parti Kütahya Milletvekili

                   Katip Üye                                                           Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.