AK PARTİ KÜTAHYA İL KADIN KOLLARI YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

Çocuk Yayın: 04 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 04.10.2016 09:58:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4664 okunma
Google News

AK PARTİ KÜTAHYA İL KADIN KOLLARI  YAZILI BASIN AÇIKLAMASI 

"Bu günün yeşeren fidanları, yarınlarımızın güçlü çınarları olan çocuklarımız insancıl değerlere sahip kendini ifade edebilen, bayrak ve Vatan sevgisinin aşılandığı bireyler olarak yetiştirilmedir. Muhasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan çocuklarımızın sağlık, gıda, eğitim gibi ihtiyaçları her gecen gün ülkemizde daha da önemli hala gelmektedir. Her insanın nasıl yaşama hakkı varsa her çocuğunda umutla bakan gözlerle mutlu olmaya hakkı vardır.

Dünya Çocuk günü kapsamında AK Parti İl Kadın Kolları olarak bir dizi etkinlik gercekleştirdik.

Dünya çocuk gününde çocuklarımıza verilebilecek en güzel şey zamandı. AK Parti Kadın Kolları olarak Şehzadeler parkında çeşitli oyun etkinlikleriyle çocuklarımızı mutlu etmeye, onların yüzlerini güldürmeye çalıştık.

Sevgi evlerimizi ziyaret ederek oradaki çocuklarımızın evlerine misafir olduk.

Bu günün fidanları olan çocuklarımızla yarınlarına umut olması için ağaç dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Son olarak engelli çocuklarımızın eğitim gördüğü Çinikent İlköğretim Okulu ve İş Okulu ve Fethi Güzen Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezimizi ziyaret ederek kocaman mutluluk ateşi taşıyan çocuklarımızın yüreklerine bir kez daha dokunduk.

Bizler için bir çocuğu mutlu edebilmenin ne denli önemli olduğu düşüncesi ile elimizden geldiğince çocuklarımıza hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşatmaya çalıştık…

Dünya Çocuk Günü dolayısıyla tüm çocuklarımızın bu özel gününü kutlar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgilerimi sunarım”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.