AK PARTİ STK’LAR İLE BİRARAYA GELDİ

AK PARTİ STK’LAR İLE BİRARAYA GELDİ

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 27.10.2015 17:30:51
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2945 okunma
Google News

AK PARTİ STK’LAR İLE BİRARAYA GELDİ

 

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Şükrü Nazlı gerçekleştirdiği basın toplantısı ile STK’lardan görüş alarak, yatırımları değerlendirdi.

Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Şükrü Nazlı Ayyıldız Cafe’de yaptığı basın toplantısında 7 Haziran seçimleri öncesini ve sonrasını değerlendirdi.

Tavşanlı’da gazeteciler ve STK’lar ile bir araya gelen milletvekilleri gündem ilişkin ve yapılacak olan projeler hakkından açıklamalar yaptı.

Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı seçim sürecinde canla başla çalıştıklarını, belde ve köylerde seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini, yapılan yatırımları anlattıklarını söyledi. 

Nazlı sözlerine şu şekilde devam etti, “Son günlerde partimize diğer partilerden katılımlar oldu. Türkiye Ak Parti çatısı altında birlik ve beraberliği sağlamış görünüyor. “

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ise ; “ Seçimler her zaman için bir ülke için daime önemli olmuştur. Ama bu seçim kendi dinamikleri, süreç açısından çok daha ayrı önemi olduğu da kuşkusuz.  Aslında sizler bu konuya bizler kadar vakıf, en az bizler kadar değerini önemini bilen ve çevrenizde etkileşim alanı olması dolayısıyla bunlarla ilgili çeşitli faaliyetlerde bulunan önemli kişilersiniz. Tabi bu seçim diğerlerine göre zaman açısından, yöntem açısından farklılık gösterdi. Kısa süre içerisine en kısa etkileşim alanı olabilecek, vatandaşlarla sıcak teması en yoğun oluşturabilecek bir program çerçevesinde hareket etmeye çalıştık. Hepiniz ile ayrı ayrı görüşmek, yerinizde ziyaret etmek isterdik ama kurumlara olan ziyaretlerimiz azaldı. Eksik olan kısmı arkadaşların tamamlaması düşüncesi ile hareket ettik.  Geldiğimiz durum itibariyle ülke 7 Haziran’dan bu güne bir süreç yaşadı. Yukarıda iktidar hükümetinin olması ile bunun getirdiği akisler, bunun toplum tarafından, bunun ekonomi dünyası tarafından, üretim dünyası tarafından, dış dünya tarafından ve terör örgütleri tarafından algılanışı ve karşı hareket eylem planlarıydı. Bunun içerisinde öncelikle gelişen hadise terör ve güvenlik açısından yüreğimizi burkan ciddi sorunlar meydana geldi. Bu sorunlar içerisinde de gene seçimde bizi baltalamaya yönelik doğrudan Ak Parti’yi hedef alan, toplumda bir takım vesveseler, kafaları karıştırmaya çalışan eylemler idi. Ankara Gar patlaması bunun en net örneğidir. Bir önceki seçimdeki Diyarbakır patlamasından daha büyük bir etki oluşturması için. Hamd olsun bunlar bugüne kadar geri çevrildi. Toplumda oluşturulan algılardan da Kütahya algısında da özelikle özelleştirmeler, hak etmediği bir eleştiri aldı. Yerine göre bu Kütahya’daki Hastanenin gecikmesi, hızlı trenin olağan süreci bile istismar edilerek eleştiri alması, Tavşanlı’da bula bula hastanenin biraz uzakta olduğu, yani asılı gözden kaçırıp amaç birşeyi siyaseten istismar etmek hadisesine gelince böyle durumla karşı karşıya geldik.” Dedi.

Kavuncu sözlerini şu şekilde sonlandırdı, “Tam iyi yönetemediğimiz bir toplum algısı oluşturuldu. Bunu da kabul ediyoruz. Sonuçta bunlar profesyonel yaklaşımlar gerektirir. Teşkilatlarımız ve bizler çok iyi niyetli olsak da bazı konularda çok iyi hareket edemeyebiliyoruz. Bizim sizlerden yardım ihtiyacımız var bu konuda, sadece seçim öncesi ve seçim sonrası için değil.”

Daha sonra ise STK temsilcileri duygu ve düşünceleri ile taleplerini dile getirdiler.

Toplantıda gazetecilerin yanı sıra, Ak Parti ilçe başkanı Hilmi Gümüş, Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye başkanı Agah Aşkın, İl Genel Meclisi Üyeleri ve STK temsilcileri de katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.