AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADAY ADAYLARI İÇİN NE DEMİŞTİ?

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADAY ADAYLARI İÇİN NE DEMİŞTİ?

Siyaset Yayın: 01 Aralık 2013 - Pazar - Güncelleme: 01.12.2013 09:21:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4655 okunma
Google News

Başbakan Erdoğan, AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayını açıkladı. AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu oldu. 

KAMİL SARAÇOĞLU KİMDİR? (AK PARTİ KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI)

1959 Kütahya doğumludur. İlk,orta ve lise tahsilini (İHL)  Kütahya'da tamamlayıp, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. 1986'da ticari hayatına başlayıp, 1991 yılında 2 ortaklı bir şirket  kurarak halen ticari hayatına devam etmektedir.

1990 yılından itibaren aktif siyasetin içinde bulunmuştur.2001 de kurulan AK Parti il yönetim kurulunda kurucu üye olarak görev almış, 1. kongreden sonra il başkan yardımcılığı görevin de bulundu.2009'da il kongresinde il başkanlığına seçildi. 2011 genel seçimleri için görevinden istifa etti ve 2012 yılında tekrar il başkanlığına seçildi. Evli ve üç çocuk babasıdır. Yeni dönemde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kütahya Belediye Başkanlığına aday gösterilmiştir.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE DEMİŞTİ?    

Not: Haber Görüntü için Üstteki Butonu tıklayın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.