AKADEMİSYENLER, DOMANİÇ HAYME ANA MYO'YU DEĞİŞİK İLLERDE TANITTILAR

Eğitim Yayın: 17 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 17.05.2018 11:14:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2450 okunma
Google News

AKADEMİSYENLER, DOMANİÇ HAYME ANA MYO'YU DEĞİŞİK İLLERDE TANITTILAR

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO akademisyenleri, Meslek yüksekokulu tanıtım çalışması başlattılar.

                MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunun farkındalığını ve tercih edilebilirliğini artırmak için MYO akademisyenlerinin özverili çalışmalarıyla Eskişehir, Manisa, Bursa, İstanbul, Ankara, Kütahya illerinde okulları ziyaret ederek tanıtım çalışmaların yaptıklarını, özellikle SAP University Allliances ile Domaniç Hayme Ana MYO arasında imzalanan ittifak protokolü ile Türkiye’de ilk kez Domaniç Hayme Ana MYO’da eğitime entegre edilerek üniversitelerde ders olarak okutulacağını, bu nedenle tanıtım çalışmaları kapsamında Türkiye'nin önde gelen 500 firmasının kullandığı SAP yazılım programı ve öğrencilere kazandıracakları konusunda bilgilendirmede bulunduklarını belirterek, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında daha çok öğrenci tercihi beklediklerini bildirdi.

                Gül, Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Öğr.Grv. Yasemin Durmaz ile Öğr. Grv. Esra Uyar'ın Eskişehir'de Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Odunpazarı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek tanıtım çalışmaları yaparken; Öğr.Grv. Ali Koşat ile Öğr. Grv. Vural Akar Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi, Kırcılar M.T.A. Lisesi, Ergin Ağaç M.T.A. Lisesi, Faik Çelik M.T.A. Lisesinde tanıtım faaliyeti yaparak işbirliği protokolü imzaladıklarını belirterek tanıtım faaliyetlerinin, Öğr.Grv. Salih Aytemur Kütahya, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Yüksel Manisa, Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural Ankara ve Öğr. Grv. Vural Akar İstanbul bölgesindeki çalışmalarıyla devam ettiğini bildirdi.

 

                Okul Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, tanıtım çalışmasına katılan akademisyenlere ve akademisyenlere yakın ilgi gösteren ziyaret ettikleri okul idarecilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.