Akdeniz - Batı Beyazay Bölge toplantısı Tavşanlı’da yapılacak

Gündem Yayın: 26 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 26.10.2016 10:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3351 okunma
Google News

Türkiye Beyazay Derneği’nin Akdeniz-Batı “Bölge Toplantısı’nın 29 Ekim Cumartesi günü Tavşanlı’da Bimpaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezinde yapılacağı Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanı Fatih Paşal tarafından yazılı basın açıklaması ile duyuruldu.  
  Engellilerin eğitim ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla kurulan, Türkiye Beyazay Derneği'nin bu yıl ki Bölge Toplantısı'nın Tavşanlı’nın ev sahipliğinde yapılacağı belirtildi.
  Genel Başkan Lokman Ayva'nın başkanlık yapacağı, 29 Şube Başkanı ve üç Bölge Başkanının katılacağı toplantı, Tavşanlı şube başkanı Fatih Paşal tarafından yazılı açıklamayla kaydedildi.
  Şube Başkanı Paşal, Türkiye Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Beyazay Derneğimizin böyle mühim bir toplantıyı Tavşanlı’da yapmasından dolayı gurur duyduğunu ve en iyi bir şekilde misafirperverlik göstereceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.