Akıncılarspor Basketbol Alt Yapıya Önem Veriyor

Spor Yayın: 03 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.03.2022 10:37:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1281 okunma
Google News

 

 

Akıncılarspor Basketbol Alt Yapıya Önem Veriyor

 

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Akıncılarspor Basketbol alt yapı çalışmalarında antrenmanlar başladı.

 

Tavşanlı Akıncılarspor yöneticisi Basketbol sorumlusu Abdullah Çınar, açtıkları basketbol okulu hakkında şunları söyledi, "2019 yılında Akıncılar spor olarak başlattığımız bir hareketimiz vardı. Futbolun yanında basketbolda da çalışmalar yapmaya karar verdik. Bu spor dalında liglere katılımlarımız ve başarılarımız da oldu. Bu sene bunu bir adım daha genişleterek kızlarda da basketbol takımını kurduk ve yine il çapında başarı elde ettik. Bunların devamının gelmesi için alt yapı eksikliğinin farkındaydık. Bunu gidermemiz gerekiyordu ve yönetici arkadaşlarla toplanarak basketbol okulu açmaya karar verdik.Bunun için hazırlıklarımızı yaptık ve 19 Şubat 2022 tarihi itibariyle çalışmalarımıza başladık. Dileyen gençlerimiz belli şartlarda bu okula kayıt yaptırabilirler."

 

 

Akıncılarspor Basketbol altyapı okulu öğrencileri, Cumartesi ve Pazar günleri 2012 - 2013 doğumlular sabah 10.00 - 11.30 saatleri arasında , 2007 -2011 doğumlular ise yine hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.30'dan 13.00'e kadar antrenman gerçekleştirebiliyorlar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.