Akıncılarspor'dan Davet

Akıncılarspor'dan Davet

Yayın: 28 Nisan 2015 - Salı - Güncelleme: 28.04.2015 12:50:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3372 okunma
Google News

   Akıncılarspor'dan Davet

 Kütahya Süper Amatör Ligi'ni 2. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Tavşanlı Akıncılarspor'un genel kaptanı Mehmet Kolay, kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.
Kümaşspor'un ardından ligi 2. sırada bitirerek BAL Ligi 10. Grup takımlarından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Futbol Takımı ile tek maç usulü play-off maçı oynayacak Tavşanlı Akıncılarspor Kulübü Genel Kaptanı Mehmet Kolay, sezona başlarken hedeflerinin BAL Ligi olduğunu hatırlatarak, '' Sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık ama bu hedefimizi çok az bir farkla kaçırdık. Artık önümüzdeki play-out maçından tur atlayarak layık olduğumuz yere BAL Ligine yükselmek istiyoruz. Bu maçta Tavşanlı'mızın desteğini arkamıza alarak sahadan mutlu ayrılan taraf inşallah biz olacağız.'' dedi.

Ayrıca Tavşanlı'dan maçın oynanacağı Dumlupınar Stadyum'una otobüs kaldıracaklarını bildiren Mehmet Kolay, destek vermek isteyen taraftarların kulüp binasına başvurması gerektiğini söyledi. Dumlupınar Üniversitesi Futbol Takımı ile Tavşanlı Akıncılarspor Kulübü'nün karşı karşıya geleceği play-out maçı 3 Mayıs Pazar günü Saat 16.00 da Kütahya Dumlupınar Stadyum'unda oynanacak.
 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.