Akınclarspor Yaz Okullarına büyük ilgi

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2018 - Cuma - Güncelleme: 27.07.2018 11:19:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2424 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaz okullarında büyük ilgi oldu.  
  Akıncılar Spor kulübünün  spor Okulları projesi kapsamında futbol , basketbol, voleybol, erkek yüzme , bayan yüzme, jimnastik, bayan futsal, buz pateni, masa tenisi ve oryantiring branşlarında bu yıl büyük atılım ile hizmet veriyor. Kursların ilk bölümü 17 Ağustos itibariyle  tamamlanacak. Şu ana kadar Futbola 65, basketbola 22, jimnastik alanında 15,  yüzme branşında 40, bayan futsal 16, toplamda 158 öğrenci kayıt oldu. Okulların açılmasıyla tekrar derslerin başlayacağını söyleyen kulüp başkanı Ahmet Göktürk, " okulların açılmasıyla derslerimiz başlayacak olup yıl boyunca kurslarımız  devam edecektir. Spor Okulları bazında açılan bu sayıda ki branş ile şuan il bazında tek spor kulübü olarak Akıncılarspor vardır. Burada ki ana amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın gelecek nesillere daha sosyal bir şekilde yetişmelerini sağlamak olacaktır. Çocuklarımızı evde tablet, bilgisayar oyunlarının başından kaldırarak a sosyal olarak yetişmelerinin önüne geçmek istiyoruz.
  Ayrıca misyonumuz gereğince çocuklarımıza Akıncılar ruhunu katarak inançlı, ahlaklı, zeki ve çevik çocuklar olarak yetiştirmek olacaktır. Yüzme kurslarımız Göbel Tesislerinde, futbol Akıncılarspor halı sahasında, basketbol ve jimnastik Bil Koleji okullarında, voleybol ve Bayan futsal Özel yıldız okullarında yapılmaktadır. Müracaatlarımız devam etmekte olup, iletişim numaramız 05551431962" dedi." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.