Akülü araçlar hediye edildi

Gündem Yayın: 03 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.12.2020 20:51:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1276 okunma
Google News
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Tavşanlı Belediyesi tarafından 12 vatandaşımıza akülü araç hediye edildi. Geçtiğimiz yıllarda Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler Koronavirüs Pandemisi dolayısıyla bu yıl yapılamadı.
12 engelli vatandaşımızı temsilen Tavşanlı Belediyesi'ne gelen 26 yaşındaki Haldun Kılıç'a hediyesini Başkan Mustafa Güler teslim etti. Başkan Güler'e yardımcıları Naci Erarslan ve Mehmet Ali Akar ile birim müdürleri eşlik etti.
Diğer taraftan Meliha Girgin Rehabilitasyon Merkezi'nin öğrencilerinden İbrahim Efe Salman da Başkan Mustafa Güler'i ziyaret ederek, okulda arkadaşları tarafından yapılan çini tabağı öğretmenleriyle beraber hediye etti. Başkan Mustafa Güler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tavşanlı'da tüm engelleri kaldırmak için öz veriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Güler "Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. İhtiyaç duydukları anda bize ulaşmaları yeterli. Bizler onları Allah’ın emaneti olarak görüyoruz. Bugün 12 engelli kardeşimize akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Allah'a şükür ilçe merkezinde araç ihtiyacımız yok. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara karşı duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmelerini temenni ediyorum" dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.