Alkollü yaşı küçük çocuk polis tarafından yakalandı

Asayiş Yayın: 17 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2017 09:29:02
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
3882 okunma
Google News

Kütahya’da arkadaşıyla birlikte alkol aldıktan sonra motosikletin direksiyonuna geçen yaşı küçük sürücü polis tarafından yakalandı 

Gece saatlerinde Yunus Emre Caddesi üzerinde devriye görevi yapan trafik polisler üzerinde kasksız iki kişinin bulunduğu plakası motosikleti takibe alarak Nizamiye Cami yanında durdurdu. Trafik polislerinin yaptığı kontrolde motosikletin sigorta muayenesi olmadığı 17 yaşındaki sürücünün ehliyetsiz ve 120 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polislerden kendisini affetmesini ve Salı vermesini isteyen alkollü yaşı küçük sürücüye alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan yaklaşık 4 bin TL ceza kesilirken muayene ve sigortası olmayan motosikleti de trafikten men ederek emniyet otoparkına çektirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.