Altı Yeni Park Hizmete Alındı

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 14:33:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1291 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz kış aylarında başlanan 6 yeni park tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. 
Çırçırçeşme mahallesi Çırçır caddesi, Dağçeşme mahallesi Beyazıt caddesi ile Martı sokak, Hanımçeşme mahallesi Cennet sokak ile Bağlık mahallesi ve Subaşı mahallesine yönelik kanlı dere mevkiinde yürütülen işler vatandaşlarımızdan da tam not aldı. 
Toplam 10 bin mt2 alanda yürütülen çalışmaların peyzaj işini Karakova'da kendi tesislerinde üretim yapan Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü üstlendi. Konuya ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler "Yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve oturma alanlarından oluşan altı adet yeni parkla beraber toplamda 1.5 milyon mt2'nin üzerine çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Tavşanlı'mız her fırsatta dile getirdiğimiz gibi kendi ölçeğindeki ilçeleri geride bıraktı. Halkımızın da takdirini toplayan bu projelerimize devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimize yeni parklarımız hayırlı olsun " dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.