Altınordu Futbol Okulu

Spor Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 09:55:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5252 okunma
Google News

ALTINORDUSPOR BEKLENENİN ÜZERİNDE BAŞARI GÖSTERİYOR

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Süper Amatör Küme Akıncılarspor Kulübü tesislerinde çalışmalarını sürdüren Altınordu Futbol Okulu ikinci dönemini değerlendirdi.

Altınordu Futbol Okulu Tavşanlı koordinatörü Ersin Aslan, Baş antrenör Mehmet Türker, Antrenör Gürkan Özer, Yardımcı Antrenör Oğuzhan Tonk ve kaleci antrenörü Oğuzhan Adıgüzel yaptığı çalışmalar sonrasında durum değerlendirmesinde bulundular.

Oldukça başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Altınordu Futbol Okulu Tavşanlı koordinatörü Ersin Aslan, " Geçtiğimiz hafta itibariyle çalışmalarımızın ikinci ayını bitirdik. Sayısal olarak 130 kişiye ulaştık. Bu noktada ben velilerimize ve Tavşanlı halkına teşekkür ediyorum. Tabi ki bu sayıların buralara ulaşmasında birkaç etken var. Biliyorsunuz ki Altınordu Türkiye'de ve Dünya çapında alt yapı konusunda marka haline dönüştü. Hocalarımızın özverili çalışmaları, bilgi ve birikimleri, donanımları buna çok etkili oldu. Velilerimizden çok güzel dönütler alıyoruz. İnşallah okulların açılma sürecinde farklı programlarla çalışmalarımız devam edecek." diyerek sayısal bilgiler de aktardı. Arslan yaptığı açıklamaların devamında şunları söyledi, "Altınordu futbol okulları Kütahya'da 4.5 yıl önce açıldı. Bu süre zarfında 21 tane çocuğumuzu Kütahya'dan profesyonel kulüplere göndermişiz, en son bu sezon Bursaspor'a, Gençlerbirliği, Ankaragücüspor ve Altınorduspor Kulübüne giden sporcularımız var. İki tane çocuğumuz Tavşanlı'da, burada futbol okulu açılmadan Kütahya'dan Altnorduspor'a çocuklarımızı göndermişiz. Bunlardan bir tanesi bugün Ahmet Arda Teke İtalya'da turnuvada yer alıyor. İlk hedefimiz birkaç yıl içerisinde 3-5 çocuğumuzu gönderebilirsek kazanç olarak görüyorduk. Ancak 2 ay gibi bir süreci değerlendirdiğimizde o 3 yıllık planlamanın üzerinde çocuklarımızı dışarı 5-6 çocuğumuzu gönderebileceğimiz ortaya çıktı. Kaleci antrenörümüz ile istişare ettik ve dedi ki ' kalecilerimizden 3-4 tanesini dışarı gönderebiliriz, iyi çocuklarımız var ' dedi. Başkanımızın da hep dediği bu memleketin bu toprakların çocuklarına güvenmek zorundayız ve güvendiğimiz takdirde de güzel işler başaracağız ve bunların meyvelerini alacağız" dedi.

Baş antrenör Mehmet Türker ise yaptığı açıklamalarda , " Bizim Eylül ayından Haziran ayına kadar yıllık antrenman periyotlarından oluşan çalışmalarımız oluyor. Okulların açılması ile kayıtlarımız devam edecek. Öncelikli amacımız çocukların tamamen futbolcu olsun diye değil de, onların iyi birer birey ve iyi bir vatandaş ve en son iyi bir futbolcu olması için çalışıyoruz. Futboldan önce eğitim bizlerin önceliğidir. Şu an Türkiye çapında en iyi antrenman eğitimi veriyoruz. Çocuklarımız buradan çıktıktan sonra iyi birer birey olacaktır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.