Amacımız servis şoförlerini tek çatı altında toplamak

Gündem Yayın: 26 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 26.06.2022 09:11:18
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
916 okunma
Google News

 Amacımız servis şoförlerini tek çatı altında toplamak

 

Tuna İşleyen

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde geçtiğimiz aylarda kurulan Tavşanlı Servisçiler Derneği (TAVSED), Başkanı İbrahim Karakaya,  dernek çatısı altında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  
  Derneklerinin kuruluş amacının ilçedeki tüm servis şoförlerini tek çatı altında toplamak olduğunu söyleyen Dernek Başkanı İbrahim Karakaya, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. 
  Ayrıca Başkan Karakaya servisçiler olarak en büyük sıkıntılarının korsan taşımacılık olduğunu ve bununla ilgili çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. 
  Başkan Karakaya, " Servisçilikte s plakası olanları TAVSED olarak tek çatı altında toplamak, onların sıkıntılarını çözmek, Tavşanlı halkına hizmet daha güvenilir kaliteli hizmet etmek ve S plakasına sahip olan tüm servisçilerin evraklarını tek bir elden gerekli kurumlara teslim etmek amacındayız."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.