ANAP Genel Başkanından nezaket ziyareti

Siyaset Yayın: 09 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 09.08.2021 10:17:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2007 okunma
Google News

Anavatan Partisi Kütahya İl Kongresi için Kütahya’da bulunan ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Anavatan Partisinin yarın gerçekleşecek il kongresi için Kütahya’da bulunan ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, beraberinde ANAP Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı, İstanbul İl Başkanı Mustafa Onur Aydın, Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Adıyaman İl Başkanı Yavuz Karaman, Kütahya İl Başkanı Halil Bilgiç ve parti genel merkez yöneticileri ile birlikte, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Genel Başkan Çelebi’nin nezaket ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, Kütahya’nın tarihi ve kültür yapısı ile birlikte Kütahya Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Işık, yapılacak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

ANAP Genel Başkanı Çelebi ise nazik karşıma ve ev sahipliğinden dolayı Başkan Işık’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.