Ankara Organizasyonları "Aşiyan Ajans" İmzası İle Sürüyor

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 20:07:59
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
3511 okunma
Google News

Ankara Organizasyonları "Aşiyan Ajans" İmzası İle Sürüyor

 
 
Sektörel, bölgesel, siyasi buluşmaların, ikili görüşmelerin  en güçlü adresi Kütahya Aşiyan Ajans  ve Koordinatörü Ahmet Yılmaz,  bu hafta  Ankara'da "Hacı Abdullah Lokantası'nda bir organizasyon gerçekleştirdi. Kahvaltı sonrası konuklara katılımlarından dolayı teşekkür eden Ahmet Yılmaz 2009 yılından itibaren Kütahya'da gerçekleştirdiği bu organizasyonları 2016 yılı ortasında Ankara'ya taşıdığını organizasyonlardaki amacın katılımcıların tanışma ve dostlukların pekişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Organizasyonlarda herhangi bir konu başlığı olmadığını zaten bir çok  STK' larımızın farklı alanlarda konularda çalışmaları olduğunu kendilerinin Aşiyan Ajans olarak sadece konu baslıksız tanışma amaçlı organizasyonlar gerçekleştirdiğini ifade etti.
Koordinatör Ahmet Yılmaz konuklara teşekkür ettikten sonra konuklara  bu tür organizasyonlarda ben sadece tanışmayı başlatıyorum pek konuşma yapmıyorum,  fazla vakitlerinizi almak istemiyorum  Kütahya ile ilgili kısaca bir kaç dakikalık bilgi paylaşımı yapmak istiyorum diyerek,
 
KÜTAHYA DENİLİNCE ;  "Kütahya'mızın  nüfusu 2019 yılı itibari ile  merkez ilce dahil 579 bin 25 , Merkez Nüfusumuz 272 bin 367. Kütahya deyince Çini akla gelir.Çiniciler Odası başkanlığımızdan aldığım bilgilere göre ilimizde 370'i sanayi ve mahallelerde 70'i aynı çatı altında olmak üzere toplam 440 çini atölyemiz var. 830 çini ustamız, Kültür bakanlığı tescilli 48 çini sanatçımız var. Çini atölyelerimizde toplam 6 bin kisi çalışmakta olup ilimizdeki 440  cini atölyemizde aylık 350-400 bin üretim yapılarak yurt içi ve yurt dışına satılmaktadır. Dünya'da ki ilk borsa Kütahya'da kurulmuştur, Dünyadaki ilk toplu is sözleşmesi Kütahya'da imzalanmıştır. İlimizde 2 üniversite vardır.Dumlupınar Üniversitesi'nde 48 bin, Sağlık Bilimleri Üniversitemizde 2500 civarı öğrenci bulunmaktadır. İlimizde emekli sayısı 115 bin'dir. Kütahya'mızda günlük basın sayısı 9 , Haftalık basın sayısı 5, olmak üzere toplam : 14 yazılı basın , 3 Görsel basınımız vardır 1'i uydu yayınında diğerleri karasal yayın olarak hizmet vermektedir. 
TAVŞANLI LEBLEBİMİZ ; İlimizin en büyük ilçesi Tavşanlı'dır,  leblebisi ile meşhurdur.Tavşanlımızın nüfusu 101 bin 460 dır. Türkiye'de ilk ve tek olan leblebiciler odası 1962 yılında Tavşanlı'da kuruldu.Tavşanlı'mızın 43 çeşit leblebisi vardır. 2003 yılında marka tescili alındı aynı yıl, Fransa'da "Kalite Ödülü" alındı. Tavşanlı leblebiciler Odamıza bağlı imalatçı ve perakendeci 117 üye vardır, yaklaşık  bin kişi bu sektörde çalışmaktadır. Yılda 17 bin ton leblebi yurt içi ve yurt dışına satılmaktadır ilimiz ile ilgili olarak aklıma gelen bilgileri sizlerle paylaştım tabi ilimizin sağlık termal turizmi konusundaki öneminden bahsetmedim çünkü organizasyonun sıkıcı uzun olmasını istemiyorum her zaman olduğu gibi organizasyonumuza tanışma ile başlıyoruz tanışma esnasında masaların üzerinde ikram için gelen leblebi Tavşanlı'mızın leblebisidir . Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür diyorum " dedi. 
 
 
Organizasyona katılan isimler ;
Muzaffer Can ATAK
Ankara Albayraklar Holding Bölge Müdürü, Dr.Mehmet AYKAÇ
Ankara Yunus Emre Enstitusu Başkan Danışmanı, Dr.Mustafa Altuğ ATALAY
Ankara Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü,Mehmet Baki OZTÜRK
Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı,Mehmet Akif YAKAR Ankara Toki Emlak Konut Daire Başkanı,Serdar AYDIN
Ankara TRT Dış Yayınlar Daire Başkan Yardımcısı,Nurettin KONAKLI Ankara Gelişim Vakfı Başkanı,Yücel CAN
Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı,Mustafa KAYA
Ankara Enerji Bir Sendikası 7 Nolu Şube Başkanı,Ahmet SANDAL
Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı,Ali TOKÖZ
Ankara Yenidünya Vakfı Başkanı, Enes ŞĪŞMAN
Ankara ÖNDER İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü,Ayhan SAZCI
Ankara Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi Muduru,Ali Nihat IRAZ
Ankara TBMM Parlamenter Danışmanları Derneği Başkan Yardımcısı, Adil ŞĪRAZ Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Uyesi,Çiğdem DEMIRKOL
Ankara TBMM Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha AKYOL Hanımefendi'nin Danışmanı,Nasuh KAYA
Ankara TBMM Ak Parti Urfa Milletvekili Ahmet AKAY bey'in Danışmanı,Eğitimci,Klinik Psikolog.Zehra Binici TEKIN Ankara,Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi.Kamil GUNDUZ Ankara Enerji Bakanlığı,Endüstri Mühendisi.Fatih CANBAZ
Ankara Aselsan Savunma Sanayi,Elektrik Elektronik Mühendisi.Uzman.
Muhammed UZUNCA
Ankara Türk Standartları Enstitüsü,Mehmet KUSCU Ankara Orman Genel Müdürlüğü / Uzman,İşadamı.Mehmet Zeki ÇELIK Eski Fazilet Partisi Ankara Milletvekili,Yeminli Mali Müşavir.Süleyman MUSLU Ankara Beraya Yeminli Mali Müşavirlik.
Organizasyon'un sonunda organizasyon'un gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Ankara Çukurambar Nex Level 6.Kat 606 Numaralı Ofiste Yeminli Mali Müşavir olarak hizmet veren Süleyman MUSLU bey'e, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı Ahmet Sandal bey Plaket ,Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altug Atalay bey, Keramika takdim ettiler. Konuklar dağılırken restaurant görevlileri  Emet termal otel tanıtım broşürü dağıttı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.