Annesini Rahatsız Eden Kişiyi Evin Önünde Pompalı Tüfekle Öldürdü

Asayiş Yayın: 08 Aralık 2017 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2017 11:37:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2970 okunma
Google News

 Kütahya'da 25 yaşındaki Murat Ç., geceleyin evlerine gelip annesi S.Ç.'yi rahatsız etiğini öne sürdüğü 43 yaşındaki Hüseyin Özkıyak'ı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Olay saat 02.30 Ali Paşa Mahallesi Sebilerenler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin Özkıyak daha önceden aralarında gönül ilişkisi olan S.Ç.'nin evine gitti. Kapıyı çalıp içeriye girmek isteyen Hüseyin Özkıyak ile S.Ç.'nin evde bulunan oğlu Murat Ç. arasında tartışma çıktı. Murat Ç. annesinin rahatsız edilmemesini istedi. Tartışma kavgaya dönüşünce Murat Ç. evden aldığı pompalı tüfekle ateş ederek Hüseyin Özkıyak'ı kafasından ve boynundan vurdu. Özkıyak apartman önünde yere yığılarak yaşamını yitirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Murat Ç. ve annesi S.Ç.'yi gözaltına aldı. Ölen Hüseyin Özkıyak'ın cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.