Antalya’dan Geldi, Şifayı Parkhayat Kütahya Hastanesinde Buldu

Sağlık Yayın: 27 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.11.2019 10:09:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5814 okunma
Google News

 

  ANTALYA’DAN GELDİ, ŞİFAYI PARKHAYAT KÜTAHYA HASTANESİNDE BULDU
Antalya’da yaşayan ve yıllardır reflü hastalığından muzdarip olan 34 yaşındaki Erdal KARADAĞ isimli hasta,    PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde, Op Dr Tahir ATUN tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.
Reflü hastalığı nedeniyle 7 yıldır ilaç kullandığını, ancak bir iyileşme olmadığını ifade eden hasta, 2 yıldan beri doktor beyi takip ettiğini ve sonunda ameliyat olmaya karar verdiğini anlattı.
Operasyonu gerçekleştiren PARKHAYAT Kütahya  hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op Dr Tahir ATUN “İhmal edilen reflü hastalarında ağza acı su gelmesi, baş ağrısı, çarpıntı, göğüs ağrısı, geğirme, öksürük ve ses kısıklığı vb. atipik şikayetler  olabileceğini, bundan ötürü de hastaların çare bulmak için yıllarca KBB,Göğüs, Kardiyoloji, psikiyatri  vb birimlerin kapılarını aşındırdığını” anlattı. Psikolojik yada panik atak denilen hastaların son çare olarak Cerraha başvurduklarını anlatan Op Dr Tahir ATUN, Reflü hastalığının kesin tedavisinin ameliyat olduğunu, ameliyatın kapalı yöntemle yapıldığını ve ehil ellerde sonuçlarının yüz güldürücü olduğunu ifade etti. Ayrıca ameliyatın şikayetleri ve mide haplarına bağımlığı ortadan kaldırdığını, reflüye bağlı yemek borusu kanserini de önleyerek, hastaya sağlıklı yeni bir yaşam sunduğunu kaydetti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.