Antrenör Adayları Eğitimlerini Tamamladı

Spor Yayın: 30 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 30.06.2022 20:42:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1176 okunma
Google News
Antrenör Adayları Eğitimlerini Tamamladı
 
Değerlendirme Pratik Sınavı ve AEP Değerlendirmesi ve kapanış konuşmaları ile İl Milli Eğitim Müdürülüğü toplantı salonunda Önce TÜFAD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Acet günün anlam ve önemini belirten konuşmas ile tamamlandı.
TFF Eğitim Temsilcisi Ahmet Gün ve Muammer Birdal Seminer kapanış konuşmasını yaptı. Antrenör adaylarımıza program bitiminde yapılması gereken davranış modeliyle ilgili önerilerde bulundular. TFF Eğitimcilere 10 gün boyunca katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.
Kursa katılan Antrenör Adaylarıdan söz alarak konuşmak isteyen En yaşlı, En Genç aday hocalar duygu ve düşüncelerini alarak programın kapanışı yapıldı.
Belediye Başkanı Prof.Dr Alim Işık ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı'ya Antrenör Eğitim Programı boyunca katkı ve destekleri için ayrıca Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ercan Şirin ve personeline,
Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Personeline 10 gün boyunca sahalarınızı ve Toplantı salonlarını açarak büyük destek verdiklerinden dolayı TÜFAD yönetim kurulu adına teşekkür edildi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.