Antrenörler ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi

Spor Yayın: 15 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 15.12.2016 12:04:58
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
4214 okunma
Google News

Antrenörler ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi

Tavşanlı Antrenörler Birliği Dernekleşme yolunda hızla ilerliyor. Bu kapsamda Antrenörler Birliği ilk ziyaretini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demiralp ve TKİ Tavşanlı Linyitspor tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Erdinç’e destek ziyaretinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demiralp ile yapılan görüşmede Antrenörlerin Lokal sorunu çözülmesi konusunda söz alındı. Yeni yapılacak Gençlik Merkezinden Antrenörlere yer tahsis edileceği öğrenildi.

Linyitspor Antrenmanında Teknik Direktör Ahmet Erdinç ile birlikte olan Antrenörler Birliği Başkanı Murat Göçmen Ahmet Erdinç’e tam destek sözü verdi.

Antrenörler Birliği yönetiminde yer alan Engin Akdağ’ın, Ankara Demirspor’da profesyonel futbol oynayan oğlu Emre Akdağ’a destek için Kütahya Dumlupınar Stadındaki maça gidilerek destek verildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.