Antrenörler üretimde

Spor Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 10:29:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2892 okunma
Google News

Antrenörler üretimde

 

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde iki antrenör kiraladıkları bahçe içerisinde sebze üreterek günlerini değerlendiriyor.  
  Kütahya TÜFAD Şubesi Başkan yardımcısı Bülent Geren ve Erdem Gençlikspor Kulüp Başkanı, aynı zamanda antrenör Günay Erdem, Dünya geneli görülen Korona Virüs (Covid -19) salgını sürecinde boş durmayarak bahçe işleri ile meşgul olarak sebze yetiştiriyorlar.
  Tavşanlı İçesi Moymul Mahallesinde kiraladıkları bahçe içerisine domates, biber ve pırasa gibi yeşillik dikerek günlerini değerlendiriyorlar.

 


  Kütahya TÜFAD Şubesi Başkan yardımcısı Bülent Geren, günlerini verimli bir şekilde değerlendirdiklerini ifade ederken şunları söyledi, " Uzun süre TKİ Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadım. Şu anda TÜFAD ikinci başkan görevimizi yapıyoruz. Elimizden geldiği kadar Türk futboluna ve Kütahya'nın futboluna katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Tabi bunun yanında bizim böyle güzel bir hobimiz var. Hobi bahçemiz var ve bu bahçede boş zamanlarımızı değerlendiriyoruz. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Toprak insanı dinlendiriyor. Burada bu işleri yaparken yorulsak da bize büyük haz veriyor. Bunun yanı sıra organik besinler yiyoruz. Yetiştirdiğimiz ürünleri dalından koparıp yemek de ayrı bir sevk. Korona virüs döneminde de bizler için bu tür aktiviteler eğlence oldu. Hem spor yapmış oluyoruz, hem de bunu yasalar çerçevesinde Ziraat odasında olan kaydımızdan dolayı da belgeli olarak yapıyoruz. Herkes bu süreçte kendi sağlığının yanı sıra çevresindekilerin de sağlığını düşünerek arada mesafe bırakmalı ve en kısa sürede de bu salgının bitmesini istiyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.