Arazöz ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Arazöz ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2013 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2013 19:26:59
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
4211 okunma
Google News

Arazöz ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde arazöz ile otomobil çarpıştı 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, orman yangınına gitmek üzere olan arazöz ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Refik Tutal (48) idaresindeki 43 EF 935 plakalı otomobil, Moymul mahallesi çevre yolu üzerinden, orman yangınına gitmekte olan Kütahya  Orman İşletme Müdürlüğüne ait, Celal Demirhan yönetimindeki arazöz ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile araç sürücüsü direksiyon başında sıkışırken sürücünün eşi yola fırladı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü uzun uğraşlarla otomobilden çıkarılan Refik Tutal ile eşi Nazmiye Tutal 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Tutal, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Nazmiye Tutal'in hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.