ARTIK YETER !

Siyaset Yayın: 20 Temmuz 2017 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2017 17:33:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5592 okunma
Google News

ARTIK YETER !

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştükten sonra kabine listesini açıklayan Başbakan Binali Yıldırım'ın 6 yeni isme görev vermesi dikkatlerden kaçmamıştır. Malesef mevcut kabine listesinde AKP'li 4 vekilimizden hiç birinin yeni bakanlar  kurulunda yer almamasını şehrimiz adına talihsiz bir durum olduğunu belirtmek istiyorum. Kütahya halkı iktidar partisine yerel,genel ve referandum seçimlerinde daima en yüksek oranla destek olmuştur.  Bunun karşılığında 15 yıllık AKP iktidarında bir kez olsun Bakan yüzü görmeyen Kütahyam ne yazık ki gene es geçildi.
Artık yeter ! Değerli Kütahyalı hemşerilerim koşulsuz şartsız iktidar partisine destek verme anlayışından vazgeçelim, bu detayları gözden kaçırma!  Hizmet almak istiyorsak, büyümek gelişmek istiyorsak, mevcut iktidara gerekli uyarıların yapılmasının zamanı geldide geçiyor bile önümüzdeki seçimlerde bu detayların dikkate alınması iktidar ve muhalefet partisi yöneticilerinin hizmet için yarışmaları tek arzumdur.  Saygılarımla "

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı
Gökhan TOMRUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.