Asit tankerlerini boş da dolu da istemiyorlar

Yaşam Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 08:57:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5301 okunma
Google News

Asit tankerlerini boş da dolu da istemiyorlar

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde vatandaşlar kimyevi madde tankerlerinden rahatsız olduklarını söylediler.

Tavşanlı ilçesi Moymul Mahallesi mera alanına yakın alanda evlerinin yakınında kimyevi madde tankerlerinin park etmesinden rahatsız olan vatandaşlar rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Moymul Mahallesi mera alanına yakın yerde ikamet eden Hasan Hüseyin Biçer, “ Buradaki kimyevi madde tankerlerinden rahatsız oluyoruz. Yarın bir gün hayvanlar güdüme çıkacak buradan, tankere değecek, zaten de tankerin ayakları kırılmış durumda. Devrildiği zaman bu tanker tehlike oluşturacak. Hemen hemen her akşam konuluyor bu tırlar buraya. Ayrıca buraya Moymulspor Kulübünden antrenman yapmaya gelen çocuklar var. Bunlar burada tankerlerin altından yanından geçiyorlar. Geçtiğimiz hafta imza toplandı,  bunun bir an evvel sonuç bulmasını istiyoruz. Bu tırların, daha önce yapılmış olan tır parklarında kamera gözetimi altına bulunmasını istiyoruz. Şoförlerin de bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.