AŞİYAN AJANS

Yaşam Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 17:56:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1762 okunma
Google News
AŞİYAN AJANS "ANKARA" ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 
 
Sosyal, kültürel ve ekonomik buluşma organizasyonlarının adresi Aşiyan Ajans,  ulusal  çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kütahya merkezli olarak faaliyetlerine başlayan Aşiyan Ajans, zamanla çalışma alanını genişleterek ülke çapında siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve spor dünyasından birçok ismin buluştuğu organizasyonlarla adından sıkça söz ettirir hale geldi. 
 
 
 
Ahmet Yılmaz’ın koordine ettiği Aşiyan Ajans bu hafta da Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi ve çeşitli konular hakkında istişarelerde bulundu. Bu kapsamda İlim Yayma Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Halim Altunkal, Ankara Yeni Dünya Vakfı Başkanı Ali Toköz, Ankara Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Muharrem Yılmaz, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Arslan, Ankara Gazi Üniversitesi Kültür Spor Daire Başkanı Eftal Turan, Ankara Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi (OSTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Tarım ve Orman Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Nusret Birim, Ankara Başkent Platformu Genel Başkanı Kırgızistan-Türkiye Fahri Baş Konsolosu Dr.Mustafa Kurt, Ankara Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Başkanı İş Adamı Yunus Çelik,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yönetim Hizmetleri ve Finansman Dairesi Başkanı Nihat Yaman, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Ankara Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Genel Başkanı İsmail Akgün, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Ahmet Dostbil, TRT Dış Yayınlar Başkan Yardımcısı.Serdar Aydın, Albayraklar Holding Platform Şirketler Grubu Koordinatörü M. Can Atak gibi kendi alanında uzman ve yetkili birçok kişi ziyaret edilerek görüş alış verişinde bulunuldu. 

Aşiyan Ajans koordinatörü Ahmet Yılmaz, ziyaret ettiği yerlerde Kütahya’nın yöresel ürünlerini hediye ederek Kütahya’nın tanıtımına da önemli katkılar sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.